Vita en Vitus in de Fuik

Vita en Vitus, alias Hilversum 3 en Hilversum 4, want op die plaatsen staan de twee volleybalteams van onze parochie genoteerd in het verslag van het OK-volleybaltoernooi op tweede Paasdag 2006. Er werd gestreden om de mooie bekers en plaatsen in sporthal de Fuik in Kortenhoef; lekker dichtbij voor ons, iets langer reizen voor de parochies Egmond, Alkmaar, Utrecht, Rotterdam en Amersfoort en voor de teams van de kampleiding.

Het in imponerend zwart geklede Vita Nuova-team (Alice, Annemarie, Bart N.,Elbert, Herman en Jan Willem) speelde fanatiek en liet de uitslagen flink oplopen. Het in stralend wit spelende OK-Hilversumteam (Astrid, Bart B., Jutta, Jillis, gastspelers Ericq en Nikki en sterinvaller Thiemo) wist met schijnbaar speels gemak een flink aantal tegenstanders te verrassen.

Supportende Vitus-parochianen moedigden vanaf de tribune of van pal naast het speelveld de Hilversumse spelers aan en pastoor Leen Wijker maakte heel wat kilometers door te pendelen tussen beide teams om geestelijke bijstand te verlenen. Met de spirit zat het wel goed!!!

Het enthousiaste spel van de teams resulteerde dus in een beker voor de 3e plaats voor het Vita-team en een eervolle vermelding op de 4e plaats voor het OK-Hilversumteam.
Giskes en Co bedanken we hartelijk voor een goed georganiseerd toernooi en Gery voor de goede zorgen zoals shirts en krentenbollen!

een supporter