Jongeren dineren met aartsbisschop

Als afronding van hun voorbereiding op het vormsel sprak een aantal jongeren van de parochie geruime tijd met aartsbisschop Vercammen. Vragen werden gesteld over en weer. Bij die ontmoeting waren ook aanwezig 2 toegetreden parochianen die tijdens de viering van komende zondag officieel worden voorgesteld, pastoor Wijker en namens het kerkbestuur de heer Tom van Aartsen.

 

koffie verzorgd door kerkmeester Tom van Aartsen

Na afloop van het gesprek werd aangeschoven aan een gereserveerde tafel in een Hilversums restaurant en kon er gekozen worden uit een drie-gangen menu. Samen aan tafel gaan is tenslotte een mooi en goed bijbels gegeven!

Tijdens de pontificale eucharistieviering op zondag 17 september a.s.  zal het sacrament van het vormsel worden toegediend aan de zeven jongeren.

 
De aartsbisschop in het restaurant en in de bestuurskamer