Nieuwe website St. Vitusparochie

Deze website is vernieuwd! Een aantal jaren heeft het oude formaat prima voldaan, maar vanaf vandaag is de site in een nieuw systeem gegoten. De vormgeving is grotendeels hetzelfde gebleven, maar de menustructuur en achterliggende software is helemaal nieuw. Een van de in het oog springende veranderingen betreft de nieuwsbalk links, waardoor u altijd in een oogopslag de laatste actualiteit kunt lezen.

Het betekent ook dat er aan diverse onderdelen nog gewerkt wordt. De agenda bijvoorbeeld werkt nog niet naar behoren en ook de contactadressen van werkgroepen en medewerkers zijn nog niet overgezet.  We hopen deze onderdelen zo spoedig mogelijk ook online te hebben!

Als u nog informatie nodig heeft van de oude website, klik dan hier of op ‘Oude website’ in het menu.