De tafels feestelijk gedekt,

de servetten mooi gevouwen (model egel); op woensdag 18 oktober jl werden de senioren van de parochie door vrouwenvereniging Priscilla van harte ontvangen.  Tijdens de gezellige broodmaaltijd was er ruim tijd om elkaar te spreken en lekkers genoeg om van te genieten.
 
Terwijl in de keuken werd opgeruimd en afgewassen, liet Wim Kirchjünger de dia’s zien die in het voorjaar tijdens het dagje uit gemaakt waren. De plaatjes riepen weer een hoop herinneringen op.
 
Na het uitdelen van potloden en papier werd met ontspannen concentratie bingo gespeeld. De winnaars ontvingen hun prijsjes nadat zij een ballon hadden kapot geprikt: daar zat het nummertje van de prijs in!
 
Wel of niet gewonnen, dat maakte niet uit. In ieder geval konden alle aanwezigen genieten van een leuke avond met elkaar. Kees Giskes bedankte in zijn toespraakje de Priscillianen van harte voor alle organisatie en gezelligheid.