4949 punten

Dat was de hoogste eindscore na een avondje klaverjassen. Nog geen uitschieter, de warming-up moet blijkbaar nog even op gang komen. Wim Bikker voert de lijst aan, op de voet gevolgd door Mariëtte Hoogers.
Maar hoe gaat het verder?

Zaterdag 18 november aanstaande worden de kaarten weer geschud en zijn er nieuwe kansen om de koplopers voorbij te gaan. Ook nieuwe kaartspelers zijn welkom op deze gezellige avond; iedere nieuwkomer start met de bonus van het aantal punten van de laatst geëindigde speler. Oftewel, kansen en uitdaging genoeg om ook aan te schuiven en de kaarten op te nemen met de blik op de wisselbeker van dit seizoen!

Zaterdag 18 november zullen ook weer andere bordspelen klaar staan.

Wie een plezierige besteding van de zaterdagavond zoekt: welkom!

Plaats: De Akker
Tijd: 19.30 uur