De man met de opvallende muts

Hij is één van de tien bijzondere typetjes die op de toneelvloer van De Akker zullen verschijnen op 15 en 16 februari aanstaande.

Elk jaar – voor met aswoensdag de vastenperiode begint – wordt er in de parochie flink geïnvesteerd in een zeer ontspannen en vaak hilarische toneelavond. Al vanaf eind oktober zijn de tien spelers samen met hun regisseur Thiemo Bikker en souffleur Gery Bikker aan het repeteren. Elke zondagmiddag kwamen ze bij elkaar en na de eerste leessessies kon het oefenen en instuderen beginnen.

Dit jaar zal Astrid Barelds haar debuut krijgen. 

Zij en de andere spelers verblijven in het Bungalowpark “De Knusse Veluwe”. Nou ja, knus… Een projectmakelaar, die het park wil kopen om er kantoren en een winkelcentrum te kunnen bouwen, komt opdraven en er zijn meer bijzondere gasten zoals die man met de opvallende muts, die ervoor zorgen dat een en ander anders verloopt dan gedacht werd. Verwarring alom zoals bij een vrolijk blijspel verwacht mag worden.

Het toneelspelen wordt elk jaar steeds ‘professioneler’. Spelers groeien in hun rol en ook de aanpak ziet er elk jaar weer nog beter uit. Zo is dit jaar het decor iets wat de kijker zeker zal opvallen. Wim Bikker werkt al sinds november aan de decorstukken en wij zijn bijzonder nieuwsgierig naar het resultaat. Wim, maar ook de grimeuse Betty van Tetering en andere hulpkrachten bij opbouw en opruimen, zullen minder in het voetlicht staan dan de spelers, maar als we aan het einde van de avond hard applaudiseren, dan is het voor de hele groep van medewerkers die zo enthousiast, met heel veel plezier en vooral ook hard gewerkt heeft aan de toneelavond.

Is het nog nodig om te melden dat u deze avond niet mag missen?

Komen dus! Zolang er kaarten zijn, is er nog plek!!!