Boerenkoolfuif van Priscilla

Elf hongerige dames kwamen op woensdag 7 februari jl bij elkaar in “De Akker”. Voor die tijd was er al door enkele dames hard gewerkt om het eten op tijd klaar te hebben en de tafel heel gezellig te dekken.

Na een korte stilte kon er aangevallen worden. Er was een grote pan met boerenkool, een grote pan met draadjesvlees in jus en op tafel stonden ook nog schaaltjes met rookworst, mosterd en ketchup. Plus grote kannen fris water. Als u dat had willen zien, dan had u aanwezig moeten zijn want het fototoestel is op dat moment even vergeten!
Een ieder schepte een bordje vol en daarna werd het stil; we zaten allen lekker te smikkelen. Het smaakte zo goed dus de meeste dames lustten nog wel een tweede portie. 

Toen even de bordjes naar de keuken gebracht en de toetjes, gemengd fruit met een toefje slagroom, op tafel gezet. En ja hoor, opeens dachten we aan het fototoestel!

Na het eten van de toetjes heeft een ieder nog in stilte bedankt voor deze maaltijd.

Na de afwas kwam de koffie door met een lekkere bonbon erbij. Ook zijn er toen nog 2 oude stukjes voorgelezen van het 60-jarig bestaan van Dorcas en werden de boekjes voor de wereldgebedsdag verkocht.
En als extra toetje meldde na afloop van deze gezellige bijeenkomst Annie de Rijk zich aan als nieuw lid. Welkom bij de club!!!!

We hopen dat dit het begin is van “GROEI” bij Priscilla.