Klaverjas-kampioen

Het kaartseizoen is weer voorbij en de prijzen zijn verdeeld.
Kampioen van dit jaar is Jan Sloot die met 1792 punten verschil met de nummer 2 van de lijst overtuigend gewonnen heeft. Hij mag  een jaar lang genieten van de wisselbeker en voor de inwendige mens heeft hij voor een fles port gekozen. Wij feliciteren Jan met zijn overwinning en hopen dat hij de beker een mooie plek in het huis zal geven.

Er zijn ook een aantal jongeren op 10 maart geweest die zich met pokeren bezig hebben gehouden. Voor een aantal van hen was dit spel nieuw en zij hebben zich met behulp van de uitleg van Bart Bikker en zijn vriend Koen snel op weg laten helpen met de regels van dit spel. 

Wij hopen volgend jaar verdere uitbreiding te krijgen van deze groep jongeren die zich onder de auspiciën van Vita Nuova op de klaverjas avonden bezig houden met diverse spelletjes.

 

Liesbeth telt de punten ….

en de prijzen kunnen worden uitgedeeld!

organisator Thiemo en zijn prijs