Deze had u nog te goed

De foto’s van tijdens de Paaswake waren nog in bewerking… Maar nu staan ze er. Een paar beelden van een indrukwekkende (en indrukwekkend lange) dienst. Beginnend met een flakkerend vuurtje op het plein en eindigend met een vol verlichte kerk. Een doop in het  midden van de nacht. De regen van het doopwater over de hoofden van alle aanwezigen en dan het ‘Gloria’ weer aangeheven. Klokken in de nacht. Hij is verrezen en dat zullen we weten!

Samen met de Paasmorgen dienst vormde het het einde van een intensieve week (en van dito 40 dagen), waarin de kerk elke dag wel iets te vertellen had en open stond voor iedereen. 

We zijn benieuwd naar uw reacties op de 40-dagentijd en en de Paasweek. Plaats ze hieronder of in het gastenboek.

Namens het kerkbestuur,
Dio van Maaren