Kerk met vakantie?

Nee, gelukkig is wat dat betreft de kerk een ‘continu-bedrijf’ en wordt elke zondagochtend een viering gehouden. Maar wel kunnen parochianen op vakantie zijn en is de agenda in deze tijd aanmerkelijk minder vol.

In de zomer-/vakantieperiode geen open kerk op donderdagavond (en dus ook geen meditatief moment op die dag) en ook de eucharistievieringen op de woensdagochtend vervallen. Half september pakken we deze vieringen weer op.

De kinderkerk houdt ook vakantie: na zondag 8 juli is er geen oppas en kinderkerk, maar vanaf 19 augustus staat de leiding weer klaar om de kinderen te ontvangen.

Wat gebeurt er nog wel naast de vieringen? U bent ook van harte welkom bij de Wandeling Religieus Erfgoed. Op de eerste zaterdagen van de vakantiemaanden (7 juli en 4 augustus) kunt u op de wandelroute door Hilversum ook onze kerk bezoeken. Om eens de kerk van binnen te bekijken, om tijdens het rondlopen in de kerk iets meer over psalmen te weten te komen en/of te luisteren naar het orgelconcert van Bart Klijnsmit. Meer informatie over de Wandeling Religieus Erfgoed leest u hier.