Rondje langs de kerken

Komende zaterdag 7 juli kunt u opnieuw een wandeling van 4 kilometer maken door het centrum van Hilversum en op deze tocht verschillende kerkgebouwen bekijken. Wandelen door Kerk en Straat is het project genoemd, een initiatief van de stichting Kerkarchitectuur Hilversum in samenwerking met het Museum Hilversum.

In een handig gidsje (te koop bij een aantal kerkgebouwen) worden 12 kerken uitgebreid beschreven. Over 36 andere religieuze gebouwen kunt u er wat beknoptere informatie vinden.

‘Psalmen door de eeuwen heen’ is het thema in onze kerk tijdens deze open zaterdagen.
Vanaf 12.30 zal organist Bart Klijnsmit een half uur lang bewerkingen van psalm 23 spelen, zoals de engelse manier van psalm-zingen (anglican chant) en moderne variaties uit de katholieke kerk in Nederland.