Rommelmarkt trekt veel belangstelling.

Een mooi glimmende vogelkooi, een ongeschonden Prins Valiant (Vivo-uitgave 1966), elpees van John  Lennon en diversiteit aan glaswerk. Dit en nog veel meer spullen waren ingebracht op de vrijdagavond. Zaterdag stonden voor tien uur al mensen te wachten om naar binnen te mogen en te kijken of er iets van hun gading tussen zat. En veel werd verkocht! Een meneer liep gelukkig met z’n nieuwe hondenmand weer vrolijk naar buiten, een mevrouw vond een boek waarnaar ze al een poosje op zoek was en een meisje kocht een stripboek van haar eigen zakgeld. Dat kan als je maar 10 cent hoeft te betalen.

Veel mensen blij omdat ze iets leuks gevonden hadden en vrouwenvereniging Priscilla blij met alle belangstelling en met de opbrengst! Na de laatste loterij-ronde kon alles worden opgeteld en verrekend en bleek 1659 euro gestort te kunnen worden in het potje voor de senioren.

Mooi principe zo’n rommelmarkt: de kasten worden weer eens opgeruimd, het levert een gezellige rommelmarktdag op en in het voorjaar staat de bus weer klaar voor een heerlijk dagje uit!

De loterij-master en zijn lieve assistentes deelden enthousiast de prijzen uit.

Lekkers voor bij koffie en/of thee werd al vlot verkocht.

Het was nieuw dit jaar en viel goed in de smaak: poffertjes!