Klaverjassen en proponeren.

Actiegroep “HET PROPJE” presenteerde zich tijdens de eerste klaverjasavond van dit seizoen.  Dit was een viertal dat zich met veel plezier bezig hield met het kaartspel proponeren. Wij hopen van de leider, Dhr Luuk Giskes uitleg te krijgen over de spelregels van dit bijzondere spel. Mocht u ook dit spel willen spelen dan bent u uiteraard van harte welkom op de volgende klaverjasavonden om hieraan deel te nemen.

Voor wat betreft het klaverjassen werd er weer enthousiast en met veel plezier gespeeld. Bij aanvang werden we getrakteerd op een gebakje van Janny Nieuwenhuizen, die in de week voorafgaand jarig was geweest. Een gewoonte die we er maar in moeten houden want het gebak smaakte uitstekend bij de koffie. Na drie rondes klaverjassen werd de strijd gewonnen door Thiemo Bikker met 5466 punten. Een goede tweede was Mariette Hoogers gevolgd door een aanstormend kampioen  Marijn Plomp. Zijn vader Adriaan (die op vakantie was) en alle andere niet aanwezigen moeten het met 3519 punten doen. Dit was de laagste score van deze avond die op naam staat van Kees Giskes.

U bent nog steeds van harte uitgenodigd om met ons mee te doen. Zaterdag 24 november is het weer klaverjassen/proponeren in de Akker.

 

U kunt met ons spelen op de volgende data: 24 november, 12 januari, 16 februari, 15 maart.