Feestelijke kinderkerk op eerste Kerstdag.

Mooie engeltjes en prachtige herders legden in de viering van eerste Kerstdag hun kindje Jezus in de zelfgemaakte kerststalletjes. Daarna gingen de kinderen naar de kinderkerk om daar samen het kerstverhaal uit te beelden. 

Iedereen kreeg een figuur van het kerstverhaal en plakte dat op de grote deuren. Het was erg leuk en alle engeltjes hing hoog in de lucht. Zelfs Jozef vloog ook in het begin door de lucht, maar dat werd gelukkig later weer gecorrigeerd door hem keurig naast Maria neer te zetten.

Na het verhaal gingen de kinderen samen naar de feestelijk gedekte tafel om iets lekkers te eten en te drinken. Weer terug in de kerk zetten de kinderen een prachtig gemaakt lichtje op de communiebanken, een feestelijk gezicht!
Daarna gaf pastoor Leen alle kinderen de kinderzegen.

Het kerstfeest is nog niet afgelopen; op Driekoningen, zondag 6 januari, gaat het verhaal verder. En het wordt natuurlijk weer spannend wie dit jaar het juiste cakeje kiest met daarin de verstopte boon.
Want wie de deze boon vindt, mag op driekoningen één van de drie koningen zijn!