Belastingdienst ?!

Zoals ieder jaar vlak voor de vastenperiode wordt ook nu weer een 2 tal toneelvoorstellingen uitgevoerd in ons gemeenschapshuis De Akker. Tien personen van de toneelgroep Vita Nuova zijn een paar maanden bezig geweest om het blijspel “Help! ik krijg een kind” in te studeren. Sanne Bikker zal als nieuwe medespeler op de planken komen. Zoals u aan foto’s van 4 januari jl kunt zien, zijn wij al druk geweest met het schilderen van het decor dat vanaf dinsdag 29 januari opgebouwd gaat worden. Dit alles om De Akker op donderdag 31 januari en vrijdag 1 februari tot een minitheater om te bouwen.
Op beide avonden beginnen wij om 19.30 uur en dan zullen we u meenemen naar het vrijgezellen appartement van Gerard de Jong. Daar begint de verwarring die ontstaat als je van de belastingdienst te horen krijgt dat je in een andere belastingschaal ingedeeld bent…

om alvast in de stemming te komen wat foto’s van vorige jaren: