Bouw gestopt – geld is op!

De bouw van de muur van de stad is stil komen te liggen. Gebrek aan stenen is de oorzaak. Bij navraag bleek dat veel stenen worden  meegenomen voor eigen gebruik. Ook werd geconstateerd dat niet iedere bouwer het materiaal goed behandelt en dat er nog wel eens stenen kapot vallen. Verder merkte onze verslaggever dat weer andere mensen de stenen voor veel geld verkopen op de marktplaats. Helaas is het geld om nieuwe stenen voor de bouw van de muur te kunnen kopen op!

Er is nog een mogelijkheid om de muur verder te bouwen, maar dan moeten we wel samen te werk gaan en geld inzamelen. 

Op de vierde zondag van de Veertigdagentijd komen de kinderen van de kinderkerk de kerkbanken langs met de vraag om mee te helpen met het bouwen van de muur door wat kleingeld te geven.
Ze brengen u een doosje waarin u de munten kunt doen. Later halen ze het doosje weer op. Het ingezamelde geld is bestemd voor de ‘stenen’ van het vastenproject, de twee doelen in Egypte van de Daughters of St. Mary.