SCHRIK NIET !

De kalender scheurt er  doorheen en Pasen staat alweer haast voor de deur! Tijd, dachten wij als jongeren, om die geldmeter van het vastenproject een beetje omhoog te krikken!

Daarom, opgelet!
Mogelijk wordt u op 24 februari op de voet gevolgd door jongeren, wapperend met witte lijsten. Schrikt u dan niet!
En als u de week daarop enkele jongeren met lege, hongerige blikken in de kerk ziet zitten, stuur hun ouders dan geen boze blikken! Want, we starten Mondje Dicht  dit jaar weer op!

Bij dit project kunt u een aantal jongeren uit de kerk sponsoren om 24 uur lang te vasten, maar dan ook écht vasten: niets eten en niets anders drinken dan water of thee!
Wanneer deze jongeren, met de witte sponsorlijsten, u dan overtuigd/gestrikt hebben om hen te sponsoren, zullen zij op zaterdag 1 maart na de lunch beginnen- of eigenlijk, ophouden, met eten dan.
‘s Avonds gaan ze met z’n allen naar de pastorie waar ze ook de nacht zullen verblijven: natuurlijk zal een uitgebreid verslag op de Sint Vitus-website niet ontbreken!
Zondagochtend 2 maart dan nog even volhouden tijdens de dienst en als de 24 uur voorbij zijn, een lunch bij pastoor Wijker!
Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in; hopelijk wilt u helpen door ons te sponsoren!

Natuurlijk kunt u ook een toezegging doen via de mail: dit kan naar jillisvm@gmail.com en dan wordt u genoteerd op een lijst!