Volleybaldag

 

Het is elk jaar weer feest op tweede Paasdag. Dan komen allerlei onverwachte sportievelingen uit verschillende OK-parochies in Nederland bij elkaar om in een eerlijke maar fanatieke competitie te strijden om de eerste prijs van de Volleybaldag.
In 2008 worden de wedstrijden gehouden in Utrecht. Voor Hilversummers dus prettig dichtbij en een extra warming-up in de vorm van een fietstocht naar de Domstad valt te overwegen…

Behalve een sportief evenement is de volleybaldag ook een leuke manier om weer eens andere mensen te ontmoeten. Wie wil meedoen kan zich opgeven bij Annemarie (ok-vitanuova@hotmail.com).
Heb je al volleybal-ervaring, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen, maar beheers je het spel nog niet helemaal, dan moet je je evengoed aanmelden. Samen maken we er wel wat van en het zou mooi zijn om met twee teams naar Utrecht te gaan.