Lekker sportief!

…zo’n dagje oud-katholiek volleybal!

In een goed volgepropte auto ging het volleybalteam (Maaike, Herman, Annemarie, Elbert, Bart (x2), Astrid en Jillis)van de St. Vitus-parochie op weg naar Sporthal Lunetten te Utrecht! Na het omkleden in ‘t -dit jaar donkerblauwe- teamtenue konden we de zaal in, waar vooraf aan het toernooi eerst een dienst gegeven werd. Begeleid door een keyboard hebben we zelfs ‘U zij de glorie’ nog een keer gezongen!

Om twaalf uur konden we dan eindelijk beginnen: ‘t toernooi was gestart!
In de eerste partij kwamen we al gauw op voorsprong, zij het met enkele communicatiefouten en daaropvolgende botsingen. Maar na de eerste wonnen we ook al gauw de tweede, de derde, en even later met wat meer moeite (tja, het Kampleidersteam bestaat uit sportieve types!) zelfs de vierde partij!

Vreugde bij team en trouwe supporters, we mochten in de finale spelen!!

 

Concentratie aan het net….

Elbert in actie!!

“Maaike, pak jij die bal even?”

Na deze vier gewonnen wedstrijden moesten we dus tegen de nummer één van de andere poule… het nog altijd gevreesde Egmond! Vastbesloten om dan in íeder geval flink veel weerstand te geven, gingen we het veld op. Op de tribune juichten de andere teams ons bemoedigend toe!

In 20 slopende minuten hebben we op voorsprong gestaan en helaas, aan het einde, ook op achterstand… na een leuke partij hebben we de Egmonders dan ook een feliciterende hand gedrukt!
Jammer, volgend jaar nog een poging!

 

Maar dit jaar mochten we de beker voor de tweede prijs in ontvangst nemen! Deze zal dan ook vast nog ergens een mooi plekje krijgen (voor bezoekuren, bel Annemarie)!

Na zo’n dagje hard werken was het erg lekker om even uit te puffen in de zaalkantine.
Met bier en bitterballen hebben wij deze mooie, lekker sportieve dag dan ook afgesloten!

En: volgend jaar gaan de kampleiders het organiseren, in Rotterdam!

Dank aan alle supporters, jullie waren weer geweldig!