Oppassen voor alle Spanjaarden, zorg dat je het EK daar niet mist, en wel terugkomen!

…was gisteravond in de pastorie zo’n beetje de reactie op het aankomende vertrek van Astrid. Omdat zij ons gaat verlaten om een stage van vijf maanden op Tenerife te lopen, had pastoor Wijker de Vitus-jongeren uitgenodigd voor een goodbye-etentje.
Lisa is ondertussen alweer teruggekeerd uit Guatemala en kon ook aanschuiven!
Samen met Hank werd er een driedelige maaltijd op tafel gezet- partjes meloen met ham, Oosterse én Mexicaanse (ach, een thema hoeft het nou ook weer niet perse te hebben) wraps, en puddingtoetjes… eten bij Leen is absoluut geen straf!

En dus werd er weer lekker gekletst (wat we ook zeker van Astrid gaan missen…), gelachen, zelfs gedanst!

Vandaag krijgt Astrid ook de reiszegen mee; en om het gewoon voor een beetje good luck nog maar ff te zeggen: we wensen haar superveel plezier, lol met gezellige mensen, lekker eten (voor al uw pizza’s en pasta’s aan deur, bel met Bella Pizza Tenerife- 922 71 48 40), en weer een behouden terugkomst! 

Oh ja, en is er nog een vrijwilliger om haar in November af te lossen?
Want dit soort etentjes willen wij best vaker!

🙂 

 


“Nouhou, fotografeer me nou niet als ik net aan het
denken ben!!” (-Lisa)


Doen ze de afwas of de ramen?

         


“Kan jij de tango nog?”


“Probeer het eens met iets meer….gevoel!”

Wissel!

Still got the moves…

Tja, dat waren ze alweer… Grotere versies en extra beeldmateriaal aan te vragen bij Jillis!