Tapas in de notulen.

Dat de kinderkerkleiding vol plannen en ideeën zit, merken we regelmatig tijdens de vieringen. Maar ook bij hun vergaderingen sprankelt het; de laatste vergadering van het seizoen waarin werd geëvalueerd en vooruit gekeken, begon met smakelijke tapas. Geheel volgens het kinderkerkconcept: een ieder draagt wat bij op zijn/haar eigen manier!

Bij het bespreken van de gang van zaken is afgesproken dat tijdens de zomermaanden voor de wat oudere kinderen een vakantie-doe-boek in de kerk zal klaar liggen. De jongere kinderen worden in de tijd dat De Akker gesloten is, opgevangen in de sacristie.

In het komende seizoen hoopt de leiding een start te maken met een kinderkoortje. Misschien lukt het ook om de kinderen die een muziekinstrument bespelen er bij te betrekken. Plannen ontstonden ter plekke!
Enthousiasme, betrokkenheid en een goede samenwerking; bij zo’n groep kinderkerkleiders wordt een vergaderavond gezellig en laat!