Naar de pastorie in Krommenie.

Tien priscilliaanse vrouwen gingen op 4 juni jl met de trein richting Krommenie. Daar werd een heel gezellige slotmiddag hebben gehouden bij de familie Dejonge (Irene en Jake). De oud-pastoor van Hilversum en zijn vrouw wonen sinds kort in de mooie oude pastorie. De dames werden daar ontvangen met  een kopje thee plus lekkere, door Irene gemaakte scones. Later volgde nog heerlijke boterkoek (bakwerk van Trijnie!).

Na deze goede start volgde een rondleiding door het huis dat heel veel geschiedenis heeft en vervolgens door de prachtig gerestaureerde schuilkerk. Echt de moeite waard om daar een dienst mee te maken!

Na al dit moois te hebben gezien was het al weer tijd om naar Hilversum te vertrekken. Daar sloten we de middag (inmiddels overgegaan in de avond) af  met een lekker diner bij de Griek.