Startzondag

Aanstaande zondag gaat officieel het ‘nieuwe seizoen’ in de St. Vitus weer van start. De werkgroepen komen weer bij elkaar, de kinderkerk trekt weer van alles uit de kast, er is een nieuw informatieboekje en alle activiteiten gaan weer beginnen!

Niet voor niets heet komende zondag dan ook Startzondag. En zoals aangekondigd op de gemeentevergadering willen we er weer iets speciaal van maken. Sterker nog, we hebben gedacht dat één startzondag eigenlijk niet voldoende is. Daarom hebben we het plan opgevat om maar liefst zeven speciale zondagen in het jaar te plannen, waarvan komende zondag de eerste is. Zeven zondagen waarop we met elkaar één thema centraal stellen en er met elkaar over in gesprek gaan. Zowel in de viering als na afloop in de Akker. 

U raadt het al: zo’n zondag wordt niets zonder uw aanwezigheid! Daarom wordt u bij deze hartelijk uitgenodigd voor de viering, de koffie in de Akker, het gesprek, de borrel en de presentatie van de plannen voor het nieuwe seizoen. Er komt een broodje voorbij en we streven ernaar om rond 13.15 klaar te zijn.

Hadden we al gezegd dat u welkom was?