Licht aan het einde van de tunnel….

… en met een enorme plons vlieg je opeens het water weer in!

Zo, die glijbaan ook weer gehad!

Afgelopen zaterdagavond vertrok het misdien-team van de St. Vitus naar het Aquamundo zwemcentrum in Centerparcs De Eemhof in Zeewolde, bikini’s, zwembroeken en handdoeken incluis!

Elk jaar worden de misdienaars namelijk uitgenodigd, als wijze van bedankje voor het meehelpen met de vieringen, om mee te gaan met een ‘uitje’; zo hebben we ons al rotgerend in een lasergame-centrum in Huizen (met de nodige blauwe plekken achteraf- tis er namelijk nogal donker), weten we alles van survivallen- in Almere (ook niet al te soft), and so on, and so on!
Erg gezellig altijd!

Dit jaar gingen we weer zwemmen; maar omdat baantjes trekken ook zo gewoontjes is, was een normaal zwembad niet genoeg! Aquamundo -subtropisch, en heeeerlijk warm ^_^- bleek een fantastische keuze, met groot golfbad, bubbelbad, stroomversnelling, buitenbad en wildwaterbaan, en diverse glijbanen;

En met dat licht aan dat einde van die donkere glijbaantunnel waren we toch wel weer blij… want daarvoor hebben we (en dan spreek ik nu eventjes voor Lisa en mijzelf, de stoere jongens bleven keurig stil) toch best eventjes gegild….

Daarna was het natuurlijk nog tijd voor ijs (“Met disco-dip toch Gery, he, mag wel he toch??”), en na een geslaagd avondje weer terug naar huis.. om de volgende dag weer klaar te staan in de dienst!

At your service, en bedankt! 🙂

 

– Jillis