Kerstkerkplein loopt vol!


 

Vandaag, 24 december, wordt het hele kerkplein schoongeveegd: alle auto’s mogen verdwijnen want er moet plaats worden gemaakt voor de kerststal, de kraampjes en heel veel mensen. Vanaf 16.00 uur, als het buiten alweer donker wordt en de lichten in de kerstboom steeds mooier gaan schijnen, zullen Maria en Jozef bij de schapen en andere dieren in de stal zijn. Dan is ook de chocolademelk lekker warm en klinkt er misschien al kerstmuziek. 

Om 17.00 uur begint de kerstnachtviering voor de allerjongsten. Op het kerstkerkplein is er dan weer meer ruimte voor de oudere kinderen en hun ouders en opa’s en oma’s en iedereen die erbij wil zijn.

De tweede kinderkerstnachtviering voor kinderen vanaf zo’n acht jaar start om 19.00 uur.
Nog later op de avond,  om 21.45 uur,  zal de kerstnachtmis gehouden worden.