Beste parochianen, vrienden en gastleden van de OKK St. Vitus,

De website van St. Vitus krijgt steeds meer mogelijkheden. Sinds enige tijd kunnen we u via nieuwsbrieven op de hoogte houden van speciale activiteiten en op de ‘home’-pagina kunnen speciale items beter onder de aandacht worden gebracht. Maar we zijn er nog niet en het wordt tijd voor een volgende stap.


Wel-en-wee

Vanaf nu staat er een verborgen rubriek ‘wel-en-wee’ op de site. Bedoeld om berichten te tonen, die wel voor parochianen interessant zijn, maar waar de ‘buitenwereld’ niet veel mee te maken heeft. Berichten van ziekte of overlijden, maar ook van vrolijker zaken als ‘geslaagd voor examen’ of ‘heelhuids terug van vakantie’. Kortom, zaken die we graag van elkaar horen of weten, maar die wel ‘intern’ moeten blijven. Als u die berichten wilt lezen, is het daarom nodig dat u zich eerst als parochiaan/vriend/gastlid aanmeldt op de site met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Hier een uitleg hoe u dat kunt doen.

Deze procedure geldt alleen voor parochianen, vrienden en gastleden, die zich nog niet eerder als gebruiker van de St. Vitus-website hebben aangemeld. Lees de uitleg, maar u bent al in de goede groep geplaatst en kunt op de gebruikelijke manier inloggen.


Zo werkt het:

Klik op de link onderaan deze pagina. U komt nu op het aanmeld-scherm van de St. Vitus-site. Vul hier in:

Een (zelf te kiezen) gebruikersnaam
Uw echte naam,
Een (zelf te kiezen) wachtwoord (2x om fouten te voorkomen)
Uw emailadres. (maak hierin geen spelfouten!)
Vervolgens neemt u de letters over van een getoond plaatje en klikt u op ‘maak account aan’.


Vervolgens krijgt u een email

Er wordt nu automatisch een email verstuurd naar uw emailadres. Daarin vindt u een link, waar u alleen maar op hoeft te klikken om vervolgens te kunnen inloggen met uw eerder gekozen gebruikersnaam en wachtwoord.


In de juiste groep

Om er zeker van te zijn dat u gerechtigd bent om deze rubriek te kunnen inzien, wordt u na aanmelding handmatig  in de groep ‘parochianen, vrienden en gastleden’ geplaatst. Dat zal maximaal een dagje duren.


En klaar!

In het vervolg hoeft dan op de website alleen nog maar in te loggen (knopje ‘login’ op de 2e menubalk) om de rubriek ‘wel-en-wee’ te kunnen zien. In de nieuwsberichten zullen de wel-en-wee berichten dan ook zichtbaar worden. (er is tot nog toe slechts één testbericht geplaatst. …met ‘excuus’ aan Hank.. 🙂

Heeft u vragen: stel ze gerust, in persoon of via een antwoord op deze email…

Hartelijke groet,
namens het kerkbestuur
Dio van Maaren

Hier is de link:

Probeer het maar door hier te klikken, het is simpeler dan het lijkt!