Van Jeruzalem naar de Sinaï

Vissen in het Meer van Galilea, bij Bethel tekenen waar je over droomt, in Egypte bedenken wat je zeker in je koffer stopt om mee te nemen wanneer je naar een ander land moet vertrekken. Het zijn enkele plaatsen waar de kinderen van Lering en Vermaak afgelopen zaterdag zijn langsgeweest.

Een reistocht langs elf plaatsen uit de bijbel stond op het programma. In en buiten de kerk waren de locaties te vinden. Er werd geplakt (een foto van Jezus in zijn paspoort). Diep nagedacht over groepsvorming en wij-zij. En er werd gejouwd met stenen en taken om een gedenkteken te maken. Net zoals bij de stenen bij de Jordaan.

Tegen het einde van de middag waren de kinderen er moe van en de patat die werd gebracht, hadden ze dan ook dik verdiend!

Voor seizoen 2008/2009 was dit alweer de laatste middag van Lering en Vermaak.
Wel komt er nog een regionale catechese-afsluitdag op 20 juni. Noteer die datum maar alvast in de agenda, meer informatie volgt nog.