Enquete over het parochieblad

We doen een peiling onder alle parochianen/gastleden en vrienden van de OK St. Vitusparochie over de toekomst van het parochieblad en de overige interne communicatie. We nodigen u van harte uit om mee te doen. Omdat het een intern onderzoekje is, kunt u alleen meedoen als u als parochiaan bent ingelogd. Als u al een gebruikersnaam / wachtwoord voor de site heeft, klik dan hier om in te loggen en door te gaan naar de uitleg en de vragenlijst zelf. 

Als u nog niet eerder een gebruikersnaam/wachtwoord heeft aangemaakt, klik dan hier en volg de aanwijzigingen op het scherm. Of klik hier voor een uitleg over de procedure van inloggen.

Als u bent opgenomen in het adresbestand van het parochieblad, krijgt u de vragenlijst ook thuisgestuurd en kunt u hem op papier invullen. Voor de verwerking is het echter gemakkelijker als u hem digitaal beantwoord.