Penningmeesters, redactrice en lekker eten…

Zondag 28 juni in de St. Vitusparochie was een dag vol. Een aftredend penningmeester, een aantredend penningmeester, afscheid van de redactrice van het parochieblad en een wonderlijk droge barbeque…

     
 
  

Penningmeesters

Luuk Thasing nam afscheid als penningmeester. In vele toonaarden werd zondag zijn inzet van de afgelopen acht jaar bezongen (zelfs letterlijk). En terecht. Want een gemakkelijke ‘baan’ in het niet met alles wat er in en rond de St. Vitus gebeurt. 

Maar gelukkig is er opvolging. Margreet Vos-van Buren nam de handschoen op toen het kerkbestuur haar vroeg om voor de komende jaren de kas van de parochie te gaan beheren. Wij wensen haar alle sterkte.

St. Vitus parochieblad

Henny Plomp heeft 15 jaar lang de redactie gevoerd over het parochieblad St. Vitus. Een immense taak, waar ze nu dan afscheid van heeft genomen. Een groot dank je wel klonk in de kerk en de bos bloemen was bijna te zwaar om te tillen…

Barbeque

En toen werd het tijd om te eten en drinken. Al enige jaren is het traditie om het ‘seizoen’ voor parochianen, vrienden en gasten van de parochie af te sluiten in de pastorietuin. En nadat het leek dat grote buien het feest in de kiem zouden smoren, werd het precies op tijd droog… Hartelijk dank aan de organisatoren en vrijwilligers!