Kerk dicht?

Wie de nieuwe Vitus voor december en januari doorneemt, ziet in het hart van het parochieblad het rooster voor de eerste zes maanden van 2017. De data van de vieringen, wie van de kosters dienst heeft, welke deurwacht wordt verwacht, wie de kinderkerk leidt enzovoort enzovoort. Maar wie goed kijkt, ziet dat er voor de eerste weken niets gepland staat! Geen viering, geen afkondiger, zelfs geen koffie!!! Volgens het rooster is er pas op 12 februari enige activiteit te bespeuren. Wij snappen nog niet helemaal het waarom en zoeken ook nog naar een diepere betekenis van dit verschijnsel. Misschien plannen we wel een bijeenkomst in januari om deze stilte te bespreken…
Wie toch denkt dat er in januari ook wel vieringen zullen zijn en dat daarvoor een aantal mensen het een en ander moet doen, klik hier, dan vindt u een aanvulling Lachen