Lockdown

Een stevige lockdown met daarbij het dringende verzoek vooral zoveel mogelijk thuis te blijven. De OKKN en ook onze parochie geven gehoor aan die oproep, in de hoop dat ook dit bijdraagt aan het nodige terugdringen van het virus en het nu zo noodzakelijke omlaag brengen van de ziekenhuisopnames. 
Dat betekent dus voorlopig geen vieringen in de kerk. 

Er wordt uiteraard nagedacht over wat we als kerk en parochie wel kunnen doen. Online zijn de vieringen vanuit zowel de kathedrale kerk in Haarlem als de Ste Gertudis in Utrecht te volgen via een livestream.  Een beknopte liturgiewijzer staat ook opgenomen op die pagina van de landelijke kerk.

We zijn een gemeenschap waar veel parochianen actief deel aan hebben. Met dank aan telefoons, postzegels, kaarten en aandacht op andere creatieve manieren is er tijd voor een ander, binnen of buiten die gemeenschap. 
Wie nog vragen heeft, neem contact op via de secretaris. Zo wordt hopelijk een antwoord gevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *