zondag 21 maart

Het is vandaag de vijfde zondag van de veertigdagentijd. Het thema van deze dag is “rituelen”. In de preek zal hieraan speciale aandacht worden geschonken.

In deze eucharistieviering, waarin pastoor Mattijs Ploeger voorgaat, met assistentie van lector Anita Sonnenschein, bidden we:

voor onze aan huis gebonden parochianen, in het bijzonder onze oudste parochiaan Martha Tesink, die van de week 98 is geworden,

en in jaarlijkse gedachtenis voor Hans Hötte,

en verder bidden we in de voorbeden de intenties van deze dag, die ditmaal worden verwoord door de lector.

 

Pastoor Leen Wijker doet vandaag dienst in Arnhem, maar ontvangt vanmiddag weer de jongerengroep voor film met eten toe. Zie het bericht!

 

Aanstaande dinsdag 23 maart is om 20.00 uur de tweede cursusavond “rituelen” door Mattijs Ploeger. Graag even aanmelden bij pastoor Leen Wijker. De lezing is in onze kerk.

 

Nog eens wordt aandacht gevraagd voor het vastenoffer. Ook nu is er weer een extra collecte hiervoor. Tevens zijn er kaarten uitgestuurd naar alle parochianen om het project (via giro: 163869) toch vooral ruimhartig te willen steunen.

 

Volgende week zondag (28 maart) is het Palmzondag. Zie het aparte bericht hierover en vergeet dan ook niet dat u een uur eerder zult moeten opstaan (gevoelsmatig tenminste)!

Mocht dat aparte bericht er nog niet zijn, dan vertellen we alvast dat er op het kerkplein zondag NIET kan worden geparkeerd.