Pinksterzondag 23 mei

Vandaag vieren we het Hoogfeest van Pinksteren.

In deze eucharistieviering, waarin pastoor Jan de Haan voorgaat, met assistentie van lector Bart Sonnenschein, bidden we:

voor onze aan huis gebonden parochianen, in het bijzonder voor Miep Giskes in Kerkelanden,

voor onze zieken, speciaal voor Ans en Rijk de Meijere en Trijnie Hartogh,

voor pastoor Leen Wijker op zijn pelgrimstocht naar Santiago de Compostela,

en verder bidden we in de voorbeden de intenties van deze feestdag en wat ons daarnaast bezighoudt. Dit wordt deze keer verwoord door de lector.

 

Aanstaande woensdag (26 mei) om half elf wordt in onze kerk een senioren-misviering gehouden, waarin emeritus-aartsbisschop Teus Glazemaker zal voorgaan. Iedereen (jong of oud) is hierbij van harte uitgenodigd. Zie ook de aparte aankondiging.

 

Aanstaande zaterdag (29 mei) om half acht ‘s avonds geeft het koor van de Kathedraal van het Engelse Ely in onze kerk een concert. Zie ook hiervoor de aparte aankondiging.

 

Op 30 juni a.s. verstrijkt het mandaat voor de eerste termijn van kerkmeester mevrouw Henny Plomp. Zij is aansluitend nog eenmaal herbenoembaar. Zij heeft aangegeven van deze mogelijkheid gebruik te willen maken. Maar gedurende deze maand zijn de leden van deze parochie nog in de gelegenheid om andere kandidaten voor te dragen.