zondag 23 oktober

Het is vandaag de negentiende zondag na Pinksteren (25), de zondag van het grootste gebod.

In deze eucharistieviering gaat pastoor Leen Wijker voor. Hij wordt daarbij geassisteerd door lector Anita Sonnenschein, die ook de overweging zal houden. We bidden:

voor onze aan huis gebonden parochianen, in het bijzonder voor Wim Ooms en Martha Tesink,

voor de zieken, en we noemen vandaag speciaal Jan Nagel, Anne Thasing, Mariëttte Smits en Bep van Kleef,

in jaarlijkse gedachtenis voor Ben Lit en Hans Hötte,

en in de voorbeden bidden we de intenties van deze dag voor wat ons verder aan het hart gaat of zorgen baart. Dit wordt vanochtend uitgesproken door Anne Marie Holwerda.

 

Volgende week zondag (30 oktober) vieren we Allerheiligen en Allerzielen. In het eerste gedeelte van deze dienst kunt u uw ikoon laten zegenen. Voor de viering kunt u uw ikoon daartoe aan de koster geven. Na de preek is er de mogelijkheid om uw overleden dierbaren te gedenken door een kaars te ontsteken. In deze viering zal de pastoor de overledenen van het afgelopen seizoen bij name noemen: Sannie Jans, Miep Giskes en Henny Recourt, en ook de overleden parochiepastores van Sint Vitus: Gerardus Gul, Gerardus Christianus van Schaick, Willem Gol, Willem Jan de Vrij en Gerardus Antonius Smit.

Na de dienst van volgende week blijft de kerk open tot 16.00 uur,en wordt dan afgesloten met een concert. Zie het speciale bericht over dit middagprogramma op deze site. 

Vanaf volgende week liggen de agenda en de notulen voor de komende gemeentevergadering van dinsdag 8 november in het portaal van de kerk. De synodestukken (voor zaterdag 19 november) kunt u opvragen bij het bisschoppelijk buro in Amersfoort.