Mas du Midi

Het jaar loopt ten einde, de boom is opgetuigd, de haard en kaarsen zijn aangestoken en straks klinkt de Top 2000 zachtjes op de achtergrond, een gezonde vorm van melancholie maakt zich van ons meester… Zie hier de kerstsfeer in Frankrijk.
2011 was voor ons een zeer bijzonder, gedenkwaardig en spannend jaar en we kijken met grote tevredenheid terug op onze overstap naar het Franse Saint-Projet.

Graag bedanken wij nogmaals onze vrienden en familie die ons in het afgelopen jaar hebben geholpen met het opstarten van ons vakantieoord en natuurlijk ook de vele gasten die dit jaar bij ons  kwamen logeren en het zomerseizoen tot zo’n succes hebben gemaakt !

In onze laatste nieuwsbrief hebben we jullie gevraagd om suggesties te sturen voor een nieuwe naam, waarop we vele reacties ontvingen. Inmiddels kunnen we melden dat  ‘de jury’  unaniem heeft  gekozen voor een relatief eenvoudige naam, die ook goed in het gehoor ligt t.w.: Mas du Midi
wat zoveel  betekent als boerenhofstede in de Midi. Le Midi is het zuidelijke deel van Frankrijk, gelegen tussen de Atlantische kust en de Italiaanse grens.  Dus, vanaf 2012 heet ons paradijs Mas du Midi, onze website: kombijons.nl,
telefoonnummer e.d. blijven overigens onveranderd.

Rest ons iedereen hele fijne kerstdagen en een voorspoedig 2012 toe te wensen en hopen jullie in de toekomst (weer) te mogen ontvangen in onze Mas.
Quinta & Frank.

(Over parochiaan Frank Verhey en zijn gezin in Saint-Projet, departement Tarn et Garonne, in 2012 meer in ons parochieblad Vitus. (red))