zondag 17 februari

Het is vandaag de eerste zondag van de veertigdagentijd.

In deze eucharistieviering (met in plaats van de gebruikelijke preek, een preekgesprek van de pastoor met een parochiaan) gaat pastoor Leen Wijker voor.

We bidden:

voor onze aan huis gebonden parochianen, in het bijzonder Els Bruggeman,

voor Gery Bikker, die een operatie heeft ondergaan.

 

In deze veertigdagentijd is er elke zondag een extra collecte voor het vastenoffer, dit jaar bestemd voor diaconaat en missie in eigen land. De missie Sinte Barbara is een nog nieuwe commissie, en zij steunt met onze bijdrage: het citypastoraat in Rotterdam, het straatpastoraat in Leiden, het zeemanspastoraat in Vlissingen, het luchthavenpastoraat op Schiphol, en geeft ook individuele hulp. (Meer informatie hierover in het aparte bericht.) Het Collegiaal Bestuur vraagt graag om onze steun!

Op de vierde zondag van de veertigdagentijd (10 maart a.s.) zal door de kinderkerk weer een boekenmarkt worden gehouden. De opbrengst gaat naar het vastenoffer. Hiervoor zijn natuurlijk boeken nodig, en die kunt u deponeren in de doos in het grote portaal.

Het veertigdagenboekje ‘Op weg naar Jeruzalem’ is bij de uitgang verkrijgbaar voor drieëneenhalve euro. 

 

Inge van Maaren is bereid gevonden om zitting te nemen in het kerkbestuur. Eventuele bezwaren kunt u tot uiterlijk 1 maart kenbaar maken aan pastoor Leen Wijker.