zondag 10 november

Op deze vijfentwintigste zondag na Pinksteren, de zondag van de tempelreiniging, is er na de geloofsbelijdenis gelegenheid om naar voren te komen voor handoplegging, zegening en/of ziekenzalving, en gebed.

In deze eucharistieviering gaan emeritus-pastoor Jake Dejonge (preek) en pastoor Leen Wijker (liturgie) gezamenlijk voor.

We bidden ook:

voor parochianen die aan huis gebonden zijn, en we noemen vandaag Els Bruggeman,

en de intenties van de kinderen die gisteren aanwezig waren bij Lering en Vermaak, over het onderwerp ‘Schepping.’ 

De voorbeden worden verzorgd door Dio van Maaren.

 

Op zondag 24 november viert emeritus-pastoor George Blom zijn 60-jarig priesterjubileum, en tevens, samen met zijn echtgenote Maria, hun 50-jarig huwelijksjubileum.

En op zaterdag 30 november wordt vervolgens het 25-jarig priesterjubileum van pastoor Leen Wijker gevierd.

Voor deze beide vieringen zou het kerkbestuur het prettig vinden om te weten of u daarbij aanwezig zult zijn, om een indicatie te krijgen over het aantal mensen dat naar de recepties komt.

 

Op de gemeentevergadering van afgelopen woensdag is onder andere van gedachten gewisseld over diaconaat/diaconie. Wij willen graag dat u meedenkt. In het zijportaal liggen een aantal kopieën van een vragenlijstje, om mee te nemen.

 

Vandaag is de kopijsluiting voor de Sint-Vitus van december/januari.

 

Vandaag is na het koffiedrinken ook een bijeenkomst in het kader van Preekbestek. Er wordt daarbij nagedacht over de schriftteksten van komende zondag.

 

 

 

 

 

 

 

.