zondag 3 november

We vieren vandaag Allerheiligen en Allerzielen, met in de voorbeden het accent op Allerzielen.

In deze eucharistieviering, waarin pastoor Leen Wijker voorgaat, met assistentie van lector Bart Sonnenschein, kan iedereen een kaarsje aansteken voor een overleden dierbare, en dat vóór in de kerk plaatsen. De pastoor noemt de namen van de overleden pastoors van de parochie en de namen van de parochianen die in het afgelopen seizoen zijn overleden.

In deze dienst verwelkomen we ook de cellist Antonios Pratsinakis, die 2 muziekstukken zal spelen, waar omheen 2 gedichten worden uitgesproken door de pastoor. Er is vandaag geen preek.

We bidden ook:

voor onze aan huis gebonden parochianen, in het bijzonder Martha Nieuwenhuizen,

voor Ans de Meijere in eerste maandelijkse gedachtenis,

voor de assemblee van de Wereldraad van Kerken, die t/m 8 november in Busan (Zuid-Korea) gehouden wordt en waar aartsbisschop Joris Vercammen bij aanwezig is,

voor de najaarsvergadering van onze parochie die aanstaande woensdag (6 november, 20.00 uur) in de Akker gehouden wordt.

De voorbeden worden verzorgd door de lector.

 

De maandelijkse extra collecte is vandaag bestemd voor de Unie van Utrecht. (Het Collegiaal Bestuur geeft een toelichting en doet een aanbeveling voor deze collecte).

 

In verband met de komende 2 priesterjubilea (van emeritus-pastoor George Blom (60jaar) en Leen Wijker (25 jaar)) wordt op vrijdagmiddag 15 november aanstaande het kerkzilver gepoetst. Aanmelden kan bij Chris van den Enden. En op zaterdagochtend 16 november aanstaande wordt de kerk schoongemaakt, en worden de banken opgepoetst. Helpers kunnen zich aanmelden bij pastoor Leen Wijker.

Vandaag kunt u nog de missiekalender bestellen, en de stukken voor de gemeentevergadering meenemen uit het zijportaal.