zondag 29 juni

Het is vandaag de feestdag van de Heilige Apostelen Petrus en Paulus.

Tijdens deze eucharistieviering, waarin pastoor Wietse van der Velde (liturgie) en emeritus-pastoor Jake Dejonge (preek) gezamenlijk voorgaan, zal er na het Credo gelegenheid zijn om naar voren te komen voor het ontvangen van ziekenzalving of handoplegging met gebed.

In de voorbeden willen we Martha Tesink in de liefde en de trouw van God aanbevelen. Zij is op 21 juni jl. in de ouderdom van 102 jaar overleden en in stilte gecremeerd.

De voorbeden worden verzorgd door Anita Sonnenschein.

        

Het kerkbestuur is voornemens om in de vacatures die in het bestuur zijn ontstaan aan de Aartsbisschop van Utrecht te vragen Maghali Treffers en Benne Holwerda als adviseurs te benoemen. Daarnaast wordt er nog gezocht naar een derde lid. Het kerkbestuur is blij dat Maghali en Benne zich voor dit werk in de parochie beschikbaar hebben gesteld.

Van 30 juni t/m 8 juli is pastoor Wietse met vakantie. De pastorie blijft bewoond. Als u in die periode een priester nodig heeft, kunt u contact opnemen met één van de leden van het kerkbestuur. Zij weten dan welke pastoor op dat moment kan waarnemen.

Volgende week zondag (6 juli) is om 10.00 uur de eucharistieviering.