zondag 22 maart

Het is vandaag de Vijfde zondag van de Veertigdagentijd, vroeger Passiezondag geheten.

In deze eucharistieviering, waarin pastoor Wietse van der Velde (liturgie) voorgaat, met assistentie van onze pastoraal werker Helen Gaasbeek (preek), en onze lector Bart Sonnenschein (voorbeden) bidden we:

voor de zieken: Kees Giskes, Nel Woudsma en (de inmiddels herstelde) Frits Woudsma, die allen in Gooizicht verblijven. (Paulus van Loolaan 21 – 1217SH – Hilversum).

De kinderen van de Kinderkerk gaven op basis van het evangelie over de zaadkorrel die gaat ontkiemen en bloeien, als hun vastenproject een opdracht aan de parochie mee die met de natuur te maken heeft: Probeer deze week van zoveel mogelijk om je heen te genieten …

  (de bloemschikking voor Henny Hendriks, die woensdag werd uitgevaren, werd gemaakt door haar dochter Ingeborg). 

Maandag (23 maart) om 20.00 uur in de bestuurskamer van de pastorie, is er de tweede avond waar onze pastoor ingaat op de betekenis van de liturgie van de Goede Week en Pasen.

Dinsdag (24 maart) is er 2x een filmvoorstelling in het Filmhuis (zie hiernaast).

Woensdag (25 maart) is er om 09.45 uur een gesproken eucharistieviering, waar we het feest vieren van de Aankondiging van de Heer aan de H. Maagd Maria.

Ook op woensdag is er vanaf 13.00 uur koper- en zilverpoetsen in de sacristie.

Donderdag (26 maart) om 19.30 uur is er weer een meditatieve stilteviering, met soep vooraf (om 18.45 uur). Opgave bij Helen Gaasbeek.

Volgende week zondag (29 maart) is het Palmzondag, de dienst begint om 10.00 uur, met daaraan voorafgaand de Palmprocessie door de buurt of door de kerk.

De overige activiteiten van de komende tijd staan in de agenda hiernaast.