Kerstkerkplein

Het wordt weer feest op het kerkplein! Op donderdag 24 december vanaf 16.00 uur branden de lampjes in de kerstboom, ligt het hout in de vuurkorven, klinkt er muziek en staat de kerststal met echte dieren weer klaar.

Er is van alles te doen op het plein, maar ben je jonger dan 8 jaar, zorg dan dat je er zeker om 17.00 uur bent. Dan begint de kinderkerstnacht voor kinderen van jouw leeftijd. De oudere kinderen zijn welkom in de kinderkerstnacht die begint om 19.00 uur. Beide viering zijn voorbereid door mensen uit de Regenboogkerk (PKN) en de St. Vitus (OK).

Om 21.45 uur begint de samenzang, bekende en minder bekende kerstliederen worden dan gezongen. De kerstnachtmis begint om 22.00 uur.

De kerstnachtviering in de Regenboogkerk begint om 22.00 uur.

Na de viering treffen we elkaar weer op het kerstkerkplein om elkaar een zalig kerstfeest te wensen en een beker warme chocolademelk te drinken.

Van harte welkom op het kerstkerkplein en bij de vieringen!