Hoezo, jij bent mijn getuige?

Een prikkelende vraag naar aanleiding van Jezus’ woorden ‘jij bent mijn getuige’. Over getuige van Jezus zijn gaat het in de woorddienst in De Regenboogkerk op zondag 24 januari. Een dienst die gemeenteleden van de PKN, parochianen van de Onze-Lieve-Vrouwekerk en parochianen van onze oud-katholieke St. Vituskerk samen zullen vieren.

De voorgangers zijn: ds. J.A. Zeilstra (Voorbereiding), pastoor S. de Wit (Dienst van de Heilige Schrift) en pastoor L. Wijker (Dienst van gebeden en gaven). Er wordt gezongen en gemusiceerd door leden uit de drie kerken. Kinderen zijn van harte welkom bij de oppas of bij hun eigen kinderkerk.

Voorafgaande aan de dienst die om 10.30 uur begint, bent u al om 10.00 uur welkom voor een oecumeneontbijt. Na afloop van de dienst staan de koffie en limonade klaar.
In onze oud-katholieke kerk is op deze zondag dus geen viering: u vindt ons dan op de Nassaulaan 22.