Pannenkoeken bij Hans en Grietje


Het was één groot feest, het uitstapje op zondag 13 juni met de jeugd tot 11jaar. We zijn naar het pannenkoekenhuis Hans en Grietje in Zeewolde geweest. Het nuttigen van de pannenkoeken ging gepaard met toverachtige taferelen; onze tafel begon namelijk op de meest vreemde momenten heen en weer te schuiven. Net als de andere tafels in de ruimte die elk andere bewegingen maakten; (schuin) omhoog, ronddraaien e.d.

 

Hierna vertrokken we naar het bos voor een echte Hans en Grietje- speurtocht waar flink van werd genoten (vraag de kinderen maar alles over de KOEalaBEER).
De dag werd afgesloten in de speeltuin met een ijsje en daarna weer naar huis.


Verder nogmaals de vraag aan eenieder die nog oude foto’s/toneelstukken of ander materiaal heeft van Vita Nuova of wij dit mogen lenen voor het 100-jarig bestaan van de vereniging volgend jaar (september 2011).
 
Namens Vita Nuova,
Herman en Annemarie Giskes