Rommelen, snuffelen en toeslaan!


Ook dit jaar raden wij u aan om zaterdag 11 september vrij te houden en noteert u dan op de keukenkalender: open monumentendag en rommelsnuffelmarkt!  Op die dag zijn er in Hilversum – en in heel Nederland – veel gebouwen open voor bezichtiging.

Ook onze Vitus-aan-het-Melkpad opent vanaf 10.00 uur de grote voordeuren en vanaf dan tot ‘s middags 17.00 uur worden bezoekers welkom geheten.

Maar er is nog iets aan dat kerkplein dat het bezoeken waard is: de rommelmarkt van Priscilla, de vrouwenvereniging, in De Akker. Tussen 10.00 uur en 14.00 uur kunt u rondstruinen tussen boeken, platen, cd’s, serviesgoed, speelgoed en allerlei onverwachte artikelen.

Uiteraard wordt er koffiegeschonken en kunt u proeven van de diverse soorten gebak. Tegen betaling. Dat wel, want tenslotte wordt er gespaard voor een grandioos dagje-uit voor de senioren.

Noteren dus, die dag!