Sprieten komen op!

Eigenlijk leek er niets veranderd in de woestijnzandtafel voor het altaar. Er lag nog steeds heel veel zand met zo hier en daar een steen. In de waterput zat gelukkig nog wat water. Maar wie héél goed keek en voor wie voorzichtig in het zand voelde, die wist het: er gaat iets gebeuren! Bolletjes lagen haast onzichtbaar verstopt in het zand, maar enkele groene sprietjes kropen al naar boven en kon je zien. Er groeit iets in de woestijn!

De kinderen van de kinderkerk hebben hun vastenproject gekoppeld aan deze bollen-wondertjes. Na de viering verkochten ze potjes met narcissen of blauwe druifjes. De potjes hadden ze zelf versierd met een mooie omslag.
Het geld dat met hun actie verdiend wordt, is bestemd voor het straatpastoraat in Leiden. Er werd al gefluisterd dat het al meer dan honderd euro zou zijn….

Goeie actie van die kinderen en hun leiding!

narcissen voor raam