Training

Het klinkt natuurlijk heel gezellig, Tweede Paasdag Volleybaltoernooi, en dat is het zeer zeker ook, maar het is niet zomaar een beetje meppen tegen een bal. Er wordt wel degelijk fel gestreden voor de eer van de parochie.

Wat ‘doet’ Egmond dit jaar? Komt Enkhuizen weer met zo’n verrassend jong team? En oh, die supporters van de Paradijskerk, die zijn altijd heel enthousiast aan het aanmoedigen…

Wat kan Hilversum? Ons team kent verschillende vaste spelers, zoals Bart N., en die zijn onderhand behoorlijk op elkaar ingespeeld. Fanatiek zijn ze ook en reken maar dat ze graag in Rijswijk om 17.30 uur bij de prijsuitreiking de beker in handen willen krijgen.
Deze week nam Annemarie het zekere voor het onzekere en trainde ze er nog even flink op los.
Laat maar komen dat toernooi!

(Wordt vervolgd na Tweede Paasdag)