Dauwtrappend naar de viering

Graag uw aandacht voor de viering op Hemelvaartsdag, 2 juni. Samen met de Regenboogkerk (PKN) is niet alleen een oecumenische viering voorbereid, maar ook het traditionele dauwtrappen.
Om 08.00 uur wordt begonnen met een vroege wandeling van ongeveer 2 uur door de omgeving van Hilversum. Voor de wandeling verzamelen we bij startpunt ‘t Pandje bij de Crailose Brug aan de Mies Bouwmanboulevard 131.

Na de wandeling vindt in de tuin van de pastorie om 10.30 uur een openluchtviering plaats. Uw eigen tuinstoel neemt u daarvoor mee, net als een lekker ontbijt voor tijdens de wandeling. Voor koffie, thee en limonade wordt gezorgd. Ook zonder mee te wandelen kunt u natuurlijk de openluchtviering bijwonen.

En vanzelfsprekend geldt: bij slecht weer vindt de viering in de kerk plaats.