Jongeren aan de spaghetti

 man eet spaghetti

Viering, catechese, eten: zondag 27 november was een dag met veel aandacht voor de jongeren. Na de Viering voor Jong en Oud kregen de 11+ catechisanten een lesje kerkgeschiedenis van Sint Nicolaas en aan het einde van de middag waren de jongeren van 16 tot en met 25 jaar welkom voor een maaltijd in de pastorie.
De groep was niet zo groot, maar het was een plezierig samenzijn. Helaas kon Yvonne Hoek, die verantwoordelijk is voor het jongerenwerk in onze parochie, vanwege ziekte niet erbij zijn. Wel heeft zij alle boodschappen gedaan en de spaghettisaus en het dessert gemaakt! Pastoor Leen had soep gekookt en gezorgd dat er voldoende wijn was.

Tijdens de maaltijd werd over allerlei zaken gesproken: school, vervolgopleiding, hobby’s en toekomst. Ook werd er geïnformeerd naar de Basiscursus Geloven. Daar kon de pastoor wat over vertellen. Het was allemaal heel gezellig en de jongeren zien uit naar de volgende bijeenkomst. Zo drie, vier keer per jaar bij elkaar komen is een prima idee!

(Afbeelding: Alberto Sordi, Italiaans acteur)