Obrigado-Boekenbeurs

Om praktische redenen lichten we een tip van de sluier van het geheim van de kinderkerk op. Zo kunt u alvast op zoek gaan naar boeken! De kinderkerk gaat namelijk proberen om tijdens de vastentijd een boekenkast vol kinderbijbels voor Mozambique te krijgen. Daarvoor is geld nodig, graag zoveel mogelijk natuurlijk. Op allerlei manieren zijn de kinderen druk bezig met het inzamelen van euro’s.
Zoals dit:

Op zondag 11 maart presenteert de kinderkerk De Obrigado-Boekenbeurs. En daarbij is uw hulp nodig! Obrigado is Portugees, de spreektaal in Mozambique, en betekent ‘dank u wel!’.

We nodigen u uit om één, twee of meer zo goed als nieuwe, moderne boeken uit uw boekenkast mee te nemen naar de kerk. Dus geen ‘stukgelezen tweedehandsjes’, maar boeken die er nog echt mooi uitzien. Boeken voor volwassenen, boeken voor kinderen, kan allebei. In het grote kerkportaal staat een doos waarin de boeken verzameld worden. Die boeken schenkt u aan De Obrigado-Boekenbeurs en ze gaan in de verkoop. Maar u bent ook verplicht, nou ja, u wordt zéér dringend verzocht, in ieder geval één boek van de Boekenbeurs te kopen. Meer mag natuurlijk ook, graag zelfs. Om de prijs hoeft u het niet te laten: elk boek kost twee euro. Rekent u even mee: Koopt u vier boeken, dan kan er weer een kinderbijbel naar Mozambique!  Mooi en handig toch!

De Obrigado-Boekenbeurs wordt dus gehouden op zondag 11 maart, in De Akker, na de viering.
Helaas is pinnen nog niet mogelijk, dus graag contant en als het kan gepast betalen.