Elfplus naar Utrecht

Nee, ze hebben de Afrikaanse koek niet gemist, die elfplussers. Ze zaten na de viering op zondag 18 maart om kwart voor twaalf in de trein naar Utrecht met een heerlijke cupcake in de hand! In de Domstad hadden ze een afspraak met de elfplussers uit Amersfoort. Samen hebben de jongeren in de Utrechtse pastorie nagedacht over waarvoor de kerk er eigenlijk is. Ook werden in groepjes ontwerpen bedacht voor een nieuw kerkgebouw, helemaal bedoeld voor mensen van nu: stromend water door de kerk, een tuin met bomen buiten, overal plaatsen waar je samen een kop koffie of een glas limo kunt drinken. En natuurlijk standaard wifi. Een blik in de verre toekomst wellicht.

Die verre blik stond ook letterlijk op het programma. Na flink wat treden van de Domtoren was het uitzicht over de stad en daarbuiten bijzonder. Na een gezamenlijke maaltijd werd er afscheid genomen met ‘tot de volgende keer!’

Gaan we doen, elfplussers van Amersfoort en Hilversum!